Aysaayigitt Arkadaşlar , gebelikte bitki çayı yasak ama ıhlamur falan içilebilir mi hafif boğaz ağrım var , siz neler tüketiyorsunuz
Sumeyyeerdem Aysaayigitt İhlamur içebilirsin canım ama abartmadan bal falan da koy yumuşatır boğazlarını
Hatice_gzr2505 Aysaayigitt ıhlamur günde 2 bardak geçmicek şekilde aynı zamanda nane limon ve limonlu sıcak su bunları abartmasan günde içebilirsin bana doktorum söylemişti
mrvrm Aysaayigitt ben kuşburnu içmiştim. Anında kesmişti boğaz ağrımı. Hem bol C vitamini deposu. Sallama çay olarak değil ama doğal kuşburnu kaynatmistim
Aysaayigitt Hatice_gzr2505 bende ıhlamuru duymuştum ama korktum bir sıkıntı olur diye kaç haftadır çekiyorum boğaz ağrısını
Aysaayigitt mrvrm kuşburnuna sevindim ben çay içemiyorum arada sıcak bişey içmek için bile alabilirim sakıncası yoksa 😅
mrvrm Aysaayigitt ben de çaydan tiksindim 🥺 kuşburnu baya öneriyorlar. Ihlamuru da tabi. Ama bitki çayı ne de olsa. Arada bir içmekte fayda var. Günde 1 bile çok gibi geliyor bana 🤷🏻♀️ geçmiş olsun tekrardan