Mevludedamgaci 15 martta sezaryen doğum yaptım taburcu olurken pansuman yapılıp su geçirmez bant yapistirildi ama ne zaman cikaracagimi bilmiyorum ne zaman çıkcak acana var mı bilginiz
Nhr03 Mevludedamgaci iki gün sonra kontrole gitmiştik biz hem bebek hem kendim için o zaman doktor çıkarmıştı sizi söylemediler mi şu gün gelin diye
Bbbbs Mevludedamgaci bu konuda bir bilgim yok ama size bir sorum olucak:(iki gün sonra benim dogumumda ve sezeryan kaç günde tam olarak toparlanabildiniz acaba?
Gzmmtrkmn Mevludedamgaci eve gelince duş almıştım duştan sonra çıkarmıştım doktorumun yönlendirmesiyle
Mevludedamgaci Bbbbs canım ilk 2 gün çok fazla agrım oldu desteksiz yataktan kalkamadim 3. Gun daha iyiyim bugun 4. Günümüz çok çok daha iyiyim annem yanımdaydı gönderdim çünkü kendi işimi kendim gorebilcek kadar toparladım çok şükür 🥰
Bbbbs Mevludedamgaci ayy çok sevindim sizin adınızada çok daha iyi olun bebeğinizle inşallah…ben gün çok yaklaştı hem mutluyum hem gergin endişeli nolur banada dua edin iyi geçsin doğumum..pztesi 9.30 da doğumum😕