kizlarimibeklerken 20+1 ikiz kizlarima hamileyim. 5 kilo aldim. 66 ile kalmistim 71 oldum. Bu gun detayli ultrasona girdim. Kizlarim 345 ve 351 gram
kizininannesi Zero0 doğumdan çıktığımda tartılamadım, 5 gün sonra tartıldım 5 kg gitmişti sonra 5 daha gitti
GokcSmt Elifcee991 37+1 haftalik 35 kilo aldimmmm 53 kiloyla hamile kaldim ama ben sigarayi da biraktim ondan da oldu bir de son zamanlarda asiri ödem topladi vucudum 😔
Knknesra Elifcee991 24 haftalığım 75 ile hamile kalmıştım sonra kilo vermiştim tekrar aldım ve şuan 76 kiloyum. Yani 1 kilo almış oldum 🙈🙈
meervee06 GokcSmt aaa benden beteri de varmis valla benden cok alan yoktur diyordum 🤣🤣 39+3 25 kilo aldim
Burcu0707 GokcSmt bende oglumda sigara iciyoedum ondan almistim korkma hepsi gidiyor odemde cok oluo.simdi kizima hamileyim 30 kg beklioyorum ama ins okadar almam Tek fark sigarayi birakmistim 2 yil once
Knknesra GokcSmt GokcSmt karnım da daha yeni çıkmaya başladı yinede dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor. Ama bebeğimin gelişimi çok güzel çok şükür. Hatta haftasından önde gidiyor 🥰🤗