Feyza93 Elifcee991 17h5g -6 kilo 58den 52ye düştüm hiç mide bulantısı yaşamadım hamileliğimde ama iştahım kapandı. 20. haftadan sonra kilo almaya başlasam kaç kilo alırım sizcee???
moom222 Ilkhayat yok cnm yemiyorim vallahi doktorum zaten renkli ultrasona aciyor siyah ekranda gösterdikten sonra bebekde normal hareket ediyor 😅😅ya zaten benm bebek çok mu uslu ben anlamadım hirpalamiyor beni 😅😅😅
Benherseydenoncebiranneyim Zln2152 ben de 18. Hafta 1 kilo aldım. Hamur işi, kızartma, yağlı şeyler ve tatlı hiç yemiyorum. Hadi tatlı çok çok az arada bir. Genelde sağlıklı işe yarar şeyler yiyorum. Aç da kalmıyorum 😄
Zln2152 Benherseydenoncebiranneyim çok güzellll 😍 bende ilk haftalarda hamur işi falan çok tükettim üstelik gece acıkmalarım başladı ve en son tartıda kendimi görünce ben şok 😳😂 iki hafta oldu hamur işi kızartma makarna bunları tüketmiyorum bakalım ne olacak 👀😂
Zuleyhakazan Merveee_41 aha ben 😂😂😂 aynı sorunu yasiyoruz canım vallaha çok oturan biride degilim ama bende senin gibi aliyirum 62 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyum şuan 🤦🏻♀️28 haftaligiz bakalım nasıl olucak ilerisi dahada alırım herhalde😂
Hatice_gzr2505 Zuleyhakazan diyet yapıyorum kız 10. Haftada hamilelik şekeri teşhisi kondu tatlı pasta ek gıdalar yok sebze kırmızı et günde bir meyve ve çerez yedim fındık fıstık ceviz badem bunlarla beslendim kafeini hayatımdan çıkardım bebitom da 500 gr geldi 🤗
Zuleyhakazan Hatice_gzr2505 aaa tüh canım vallaha bende yaptirmadim gebelik şekerini yaparlarsa bu çarşamba günü yapacaklar zor olur oda senin için canım