busbos eymeninannesi35 Diyeti mi uyguluyorsunuz acaba bende 63 kilo hamile kaldım vermek istiyorum ama doktorlar önermedi 🤦🏼♀️
eymeninannesi35 busbos hayır hiç diyet yapmadım 8-16 hafta arası aşırı mide bulantım vardı hiç bişey yiyemiyordum sadece kahvaltılık şeyler ekmek peynir domates falan yiyodum bulantılarım geçti yemem normale döndü ama yine de kilo almadım karnım çıktı sadece
Merveee_41 2prensin_tekprensesiyim Sağlik sıkıntısı haric alınan kilolar problem degil verilir yeterki sağlık olsun
2prensin_tekprensesiyim Merveee_41 Doğru diyorsun ama doktorlar öyle düşünmüyor işte hemen obezite teşhisini koyuyo insan hamileliğin bile tadını ckaramiyo
moom222 Birseniz boyunuz vardır sizin belkide ona göre normaldir bnmde boyum 1.65 doktor bu şekilde gidersen normal yaparız doğumu dedi normal dogumcu doktorum 😅 on gün sonra kontrol var umarım almamışimdir kilo
mltmsytgncr 30+2 bir önce kontrolümde 6 kilo ile yola devam ediyordum bugün tekrardan kontrolüm vardı 1 kilo vermişim ama bebeğin kilosu da haftasına göre gayet iyi dedi doktorum🥰