meervee06 GokcSmt aaa benden beteri de varmis valla benden cok alan yoktur diyordum 🤣🤣 39+3 25 kilo aldim
Selindeksizer Villanelle kaç kilo ile başladı hamileliğiniz merak ettim.bende ikiz hamileyim 35haftalık
nonparisienne 10+3 ile -3 kilo, 55te hamile kaldım 52yim. Aşerme, kusma, yürüyüş hiç biri olmadı, yiyeceklerden bolca tiksindim tiksindikçe su içtim. Verme değil de çok almayayım yeter, 60′ı görmek istemiyorum çünkü boyum kısa 🥲🥲
smglplt1453571 Smaersn ben 10+5 haftalığim hiç kilo almadim ama bi 15 kilo alsam yeter 45 kilo ile hamile kaldım hala aynı kilodayim inşallah ilerde alirim
anne_2 Ecodero ilk 4ay herşeyden tiksindim iştahımın normale dönmesi 6.ayı buldu ondan sonra herşeyden azar azar yedim 😁 ama bazen abarttığım zamanlar oldu çok yediğim zamanlar oldu. Bebeğim aldı hep 🤲🏼😬
Oznurkk Elifcee991 doğuma girmeden önceki hafta 14 kg almıştım. Doğuma kadar da 2 kg almış olsam. 16 kg diyelim. 25 gün önce doğum yaptım geriye 1.900 kg kaldı 😍
Burcu0707 GokcSmt bende oglumda sigara iciyoedum ondan almistim korkma hepsi gidiyor odemde cok oluo.simdi kizima hamileyim 30 kg beklioyorum ama ins okadar almam Tek fark sigarayi birakmistim 2 yil once