Belinaymlkersin Hanımlar 7 haftalık hamileyim ve sürekli biseyler yiyorum yemedigim zaman migdem dönüyor gibi bir tuaf hissediyorum istemsiz olarak kendimi buz dolabının önünde buluyorum sizce böyle olması normal mi benim gibi olan var mı 😊😉
4283eslem Belinaymlkersin normal ben yarım saate acıkıyordum ilk aylarda yemek yiyordum ama sanki mideme degilse bosa bi yere gidiyormuş gibi oluyordu 😊
Emlyjams Belinaymlkersin bunu herkese soyleyip kendine nazar degdirme canım. Yemen normal ama yiyebilen nadir sanslilardansin. 8 9 dan sonra yiyemeyebilirsin çok dillendirme ye gitsin 😂😂😂
Melek00 Çok normal ben ilk üç ay acaip yedim 56 57 kilo ile başladım 20 kilo ile bitiricem heralde 76 falanım kilo alırsın ☺
Ayseport Bende 8 haftalığım aynısı bana da oldu midem bulanıodu içim kaznıodu sürekli bişeler yedğimde geçiodu gerçi hala da öyle
Yenianne10 Ayseport canim bende 8 haftalik hamileyim aynisi bendede oluyor midem alt ust bide 2 gundur kanamam oldu lekelenme gibi sendede var mi oyle bisey
Belinaymlkersin İkinci gebeliğim bana ilginç geldi ilk gebeligimde hiç bişey yeyimiyordum bunda tam dersi 😊
Ayseport Yenianne10 yok canım ben ilk öğrendğimde kese etrafında kanama alanım vardı progestan kullandm 4 gündür bıraktm kullanmıorm hatta doktor 5 gün kanaman olmazsa ilşkiye girebilrsinz dedi ama midem hala kötü bütün yemeklerden tiksinir oldum
pilla Ben de 7 haftalik hamileyim ve ben de surekli bir seyler yeme istegi icerisindeyim. Gece yatarken midemin kazinmasindan uyuyamiyorum. Psikolojik mi acaba diye dusunuyorum 😅
detetedmom404 Ee daha ne istiyorsun maşallah de kendine bulantıların başlarsa çok özlersin suyu bile zor içer oldum kusmaktan 😔