Yigit_Aras9 Galiba doğurmuş dün sancm fln var diyrodu bugunde sesi yok aktfi değil 😀😀 geliyor gelmekteeee olan @UmutsuzPolyanna
Deletedmom73711 Yigit_Aras9 Aaaaaaaaa, inşAllah sağlıkla doğurmuştur. Bakalım lohusayken kimin kafasında ekmek kıracak.😂💖
UmutsuzPolyanna Yigit_Aras9 Deletedmom73711 Belacivciv Fnen Bebiscann Gnz elfmoom esmir Civcivim000 Armess_loya Estrella Seymaben alcang Doğurtcakalardı pazarlıkla hastaneden kaçtım kızlar minik bi ağda ve 38 hafta takıntım olduğu için doktor ne yaparsan yap edasıyla çıkışımı yaptı 😅
Deletedmom73711 Yigit_Aras9 Görümcesi korkudan gidemiyordur zaten.😂 E o zaman Poli reis elendiyse, sırada @elfmoom var.😍
elfmoom Deletedmom73711 görümcesi ekmeklere küüssmüşş 🤭🤭 ay hadi yaa, inşallah sağ salim geçiyordur evet kuzuumm, salı sabah 9.30 da geliyor Allahın izniyle Barlas kuş:)
Deletedmom73711 Yigit_Aras9 Ya biz hep yerimizde sayıyoruz sanki teyzesi, daha 12+4 olduk. Allah’ım göz açıp kapatana kadar geçseydi zaman, kucağıma sağlıkla alsaydım şu veleti.😍🙏🏻
Deletedmom73711 Yigit_Aras9 Amin bacım inşAllah.💖 @Aag06 Birileri peşimden gelecekti güya ama, neyse.😂