MeLekl Arkadaşlar karnımın üstünde ağrı var sürekli ağrıyor. Ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum, nede ayakta durabiliyorum. Her şekilde ağrı oluyor. Benim gibi olan var mı ? Miğdem değil yalnız onu söyliyim. Şimdiden teşekkür ederim 😊
Esmiram_ MeLekl merhaba 🤗 o büyüyen rahminden de olabilir sürekli iki bacağının arasına yastık koymamı tavsiye ederim çünkü bende aynı şikayetten dr başvurdum oda bana aynısını söylemişti bide usutmemeye de dikkat et sıcak havalara çokta aldanma 👍
Cbc MeLekl bende de oluyor zaman zaman ama bebeğin kafasını hissediyorum ayaklarıyla ittiriyordur dedi doktor. Sürekli olmuyor ama bende
MeLekl Cbc yok bende sürekli oluyor ya. Doktora söyledim bunu geçenlerde o zmaan bu kadar sık olmuyordu o da bebek sıkışıyordur orda ondandır dedi ama şimdi çoğalmaya başladı. Karnım sıkışmazken de ağrı yapıyor bazen şiddetleniyor ama herzaman ağrı var. 😭
MeLekl baharclk ne olacak böyle bilmiyorum. Hiçbir şekilde rahat edemiyorum. Sürekli ağrı var ve uyuşma var. Bazen şiddetleniyor