290392 Haftamdayım. Hayatım boyunca uykumda horlamadm. Gece horladığımı hissediyorum kendi sesime uyanıyorum. Ciğerlerim acıyor resmen. Bu durum hamilelikten mi ? Benim gibi olan var mı? Hamilelikten sonra bu ğeçer mi
Ccgdm 290392 canım maalesef bende aynı sorunu yaşıyorum ki normalde kedi gibi uyudum eşim de diyor hamilelik nedeniyle oluyor
Umran__37 Ayni sorunu bende yasiyorm hamile kaldimdan beri cogu zaman esim horluyosn diye uyandirir 😅😅
sherwoodTR Ahh bende de. Asla horlamazdım. Son günlerde eşimi sabahları oturma odasında uyurken buluyorum. Horluyorsun uyandırmaya kıyamıyorum diyo
yarenaygk34 haftada ben de aynı durumdayım ben kulak burun boğaza gitmiştim burun tıkanıklığı şikayetiyle kamerayla baktı hamillelikre burunda etler büyür demişti sonlara doğru daha da zorlanacaksın demişti dediği de oldu hem zor nefes alıyorum hem horluyorum yüksek yastıkta yatıyorum o da fayda etmiyor doğumdan sonra düzelir umarım
Arzu24 yarenaygk34 tıkanıklık nasıl acaba kuru kuru mu benim tek rafam geceleri komple tikanyo diğer tarafta tıkalı ama
Bebeklerimmm 290392 hiç horlama nedir bilmezdim kendimde sessiz sakin uyurdum hep hamile kaldıktan sonra bende horlamamı duyuyordum eşimde söylüyordu horlıyosun diye doğum yaptım oğlum 1 yaşına geldi hala geçmedi şu horlama 😔
290392 Arzu24 Bebeklerimmm doktora falan mı gitseniz acaba. Ciğerlerimize de hamileyken baskı oluyor sonuçta belki bi tıkanıklık kalmıştın