CerenArslan1 Kızlar dün doktor çatı muayenesi yapmıştı lekelenme olur demişti ki oldu da baya neyse bugün de kahverengi leke gelmiş sizce nişan mıdır?
Zeyneb12 CerenArslan1 büyük ihtimal değildir. Çünkü çatıdan sonra lekelenme olabilir. Ama siz yine takip edin kendinizi kaç haftalıksınız bu arada
Pamuk_3465 CerenArslan1 nişan değil canım ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum benim de kahverengi lekelenmem oldu
hunilimom CerenArslan1 kahverengi leke oluyor çatıdan sonra genellikle nisan daha yoğun kırmızı oluyor
RedFlower CerenArslan1 geçen gün açılma varmı diye baktılar ozaman elleri falan kan oldu iki gün de leke geldi benden şuan oda kalmadı. İlk doğumda nişanım kendi gelmişti kahverengi lekeydi. Onlar baktığı için leke nişan olmuyo heralde 🙄
CerenArslan1 Zeyneb12 39+5 olduk bugün lekelenme olacağını biliyordum da bugün de öyle gelince acaba mi dedim sanki adet olacak gibi ağrım da var bakalım inşallah hayırlısı ile doğururum
Pamuk_3465 CerenArslan1 İnşallah Allah bir sancıda kurtarsın ama çatı Muanesinden sonra karın ağrısı oluyor böyle adet sancısı gibi bende de oldu
CerenArslan1 hunilimom yani dün kan rengi gelmişti bugünde daha koyu bir kahverengi geldi bende bilemedim
hunilimom CerenArslan1 oluyor yumuşuyor uyarıyor orayı bende hiç gelmedi leke bilmiyorum renk koyulugunu ama kahverengi olduğunu biliyorum