Barannbebek yusra-60 ekstra yaptığım sadece bütün kimyasalları bıraktım. Organik keçi sütü sabunuyla yıkıyorum yüzümü bir de sonrasında organik gül suyu ve Aloe Vera sürüyorum. Vücudumu da hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum. Hamilelikten önce La Roche posay nin ürünlerini kullanırdım etkisi güzeldi ama içinde bı ton kimyasal varmış kullanmıyorum artık gebelikten sonra da kullanmayı düşünmüyorum.
yusra-60 Barannbebek aa evet bi zamanlar kullanmıştım bende keçi sütü sabunu güzeldi ama araştırmalar sabun kullanmanın doğru olmadığını söylüyor onu kullanma bunu kullanma ne kullanacağız dimi 😀
Gmz-aykt Barannbebek merhaba bende de keçi sütlü sabun var yüzunuze mi kullaniyorsunuz? Ben de sivilceden mafoldum bakım yapamıyorum organik gül suyu hangi marka peki? Almak istiyorum ben de
Hatunugur yusra-60 Sabah yüzümü yeşil sabun ile yıkıyorum o kadar 🥰 dışarı çıkıncada sadece solante güneş kremi kullanıyorum maske felan hiç yapmam kremde kullanmam yüzümü böyle alıştırdım
yusra-60 Hatunugur cildini tanımak önemli ne güzel bu şeklide alıştırdıysanız . Ya bu solante güneş kremini bi ben mi beğenmedim cildim emmiyor beyazlık kalıyor
Mrv135 AsilveAnnesii Hamilikte bu ürünleri kullanıyor musunuz? Ben de kırmızı peeling var ama hamilelikte kullanmaktan korkuyorum içinde %2 oranında asit var diye.
AsilveAnnesii Mrv135 kırmızı peeling içeriği ne bilmiyorum kullandığım bu ürünler hamilelikte kullanılabilir zaten. Ama hamilelik haricinde de peeling ve tanecikli ürünler yüzde kullanılmamalı genel olarak bu konuda bilinen bir yanlış var haberiniz olsun
AsilveAnnesii Mrv135 haftada en fazla 1-2 kez yapmalısınız peeling. Dediğim gibi içeriği önemli asit var ama hangi asit?
bebislerimi_buyutuyorum yusra-60 inşallah olmaz benimde ilk gebeligimde olmadı bunda biraz şüpheliyim 🤷🏻♀️
yusra-60 Deletedmom2265 aynen öyle canm ilk 3 ay zor oluyor .. bekliyorum bizim ufaklık ne zaman hareket edecek bakalım 😀
FSCMK yusra-60 Arada ganonun keçi sütlü sabunu ile yıkıyorum yüzümü basende maske yapıyorum siyah noktalar için bu kadar onun dışında bişey yok
Gmz-aykt yusra-60 keçi sütü dogalsa yine zararli mi ki vala ne peeling yapıyorum ne bişey cildim artık pul pul oldu doktor sadece nemlendirici kullan dedi bana ee temizleyemeden de krem sürünce de pütür pütür kalıyor🤷
Barannbebek yusra-60 ganonun keçi sütü sabunuyla yıkıyorum bilmiyorum ben bir zararını görmedim aksine pırıl pırıl yapıyor cildimi
Hatunugur yusra-60 Evet biraz yoğun bir kıvamı var güzel yediremiyorsanız bepanthol kremle karıştırıp sürün 😊 eczaneci böyle kullanmamı önermişti daha güzel emiyor
Gmz-aykt yusra-60 güneş kremi hangi marka kullanıcaz ki ben de la Roche var ama bilemiyorum kullanılır mı🙄
FSCMK yusra-60 Garniel canım A101 de satılıyor bimde felan ayrıca burun bandıda var oda güzel temizliyor siyah noktayı
Moonlight38 yusra-60 yıkarken su ve sabunla yıkamanızı öneririm, sabun ciltteki yağ tabakasını temizliyor, gece yatmadan gül suyu yada bepantol nemlendirici kullanabilirsiniz. Gündüzleri de güneş kremsiz dışarı çıkmayın
yusra-60 Gmz-aykt valla canm bilmiyorum doğalsa kullanılır herhalde benim ki de öyle işte kuruluk var sivilce var rahatsız oluyorum . Nemlendirici ve güneş kremi mutlaka sürmemiz lazım
yusra-60 Barannbebek ya işte her cilt farklı ne güzel memnun kaldıysanız burda bi arkadaş bana Instagram dan bi doktor önerdi onun paylaşımlarını inceledim de o sabunu önermiyor isterseniz siz de bi bakın kafama göre bir şey söylemiş gibi olmayayım . Dr. cansusahin