Bademsekeri16 Merhabalar 16. Haftada söylenen cinsiyeti detaylı ultrasonda değişen oldu mu ? Bana 12. Haftada kız dediler şimdi 16. Haftadayım erkek dedi doktor. Detaylıyı beklemeli miyim ? Alışveriş yapacağım ama yapamıyorum 😂
muserref02 Bademsekeri16 merhaba bugün bizde bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek olacakmış açık açık gördüm o çıkıntıyı yani ama alışveriş yapmak için detaylı ultrasonu bekliyorum ama gördüğüme de eminim alışveriş için neyi beklediğimi de bilmiyorum 😂😂
Gamze46 Bademsekeri16 Ben 14 haftalıkti öğrendiğimde şuan 23+4 detaylı ya girdim değişmedi canım ama değişen de oluyor alışveriş için biraz daha bekle eğer emin degilsen
Dyg___ Bademsekeri16 13. Haftada erkek dendi 21. Haftada ki kontrolde pipiyi göremedik doktorda şaşırdı ne kız diyebildi ne erkek şimdi haftaya detaylıyı bekliyoruz 😐 Bekle derim yani doktora güvenip cinsiyet partisi yaptık ismi bile hazırdı ona göre isimli bazı şeyler yaptırdım şimdi pişmanım yani 😞
Demet2323 elcancan özel doktormuydu acaba benim doktorum da kesin dedi ama nedense ayrıntılı ultrason bekliyom
Demet2323 Dyg___ ozelmiydi doktorun yani iyi bı doktormuydu acaba benimde net kesin dedi nedense ben inanmiyom
Deletedmom727271 İlk hamileliğimde kız demişlerdi 20.haftada ayrıntılı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik 😂😂
Deletedmom727271 Demet2323 devlette kız demişti özel de kız demişti o zaman canım. 20.haftada da özel de yine detaylı ultrason a girdim oda erkek olduğunu söylemişti pipiyi filan görmüştük. Oğlum oldu 4 yaşında şuan 😂
Dyg___ Demet2323 evet özele gidiyorum gayet kendinden emin erkek dedi, belki de değişmeyecek ama benim umudum azaldı gibi bakalım haftaya ne çıkıcak sonuç çok merak ediyorum. Siz de bekleyin bence detaylıyı kesin olsun.
Papiiii Bademsekeri16 tabiki degise bilirr bendede 11 12 haftada kiz dendi 14 erkek degise bilir csnim
Prenseslerinannesi344 Dyg___ bu erkek dedi sonra pipisi göremedim dedin simdi kaçıncı haftada kizmis ? 😁 ama biizmmi gordu pipiiyi 13 de ozel hastane yinede degisebilir bisey almadim kizim.olursa kardesin kileri giysin 😊
Prenseslerinannesi344 Dyg___ 13 haftafa sana erkek demis ya dktr pipisini gordugunu de soyledi mi benim dltr da kesin konuştu ama kiza donebilir😊
Dyg___ Prenseslerinannesi344 bizimde özel hastaneydi 13. Hafta kesin erkek dedi hatta bizde gördük yani 😃 21. Haftada göremedim dedi kendi doktorum. 22. Haftada detaylıda başka doktor kız dedi. Şuan 26. Hafta başka doktora gidiyorum 2 seferdir kız diyor. İlk zamanlar kızların organları şiş oluyormuş ondan erkekle karıştırabiliyorlar dedi 😊