Ykalkn Merhabalar, tam olarak 16+0 bugün 52 kilo ile hamile kaldım ve hala 52 kiloyum. Bu durum biraz beni düşündürüyor açıkcası. Sizler kilo aldınız mı, ya da aynı kilo da mısınız?
Klcaysgl Ykalkn bende öyleydim cnm merak etme 18 haftadan sonra almaya başladim şuan 29 haftamdayim 67 kilo oldum 56 kiloydum 🤭
benimmdunyamm Ykalkn bende almadım hatta 6 kilo verdim almayabilirsin zaten doktor kaç Gr diye bakıyor orada sürekli bir sikinti görse söyler bana kilo vermemem gerektiğini söyledi
Crystal Ykalkn 50ile hamile kaldım sonra 47ye düştüm 20.haftaya kadar hamile kaldığım kiloya bile gelemedim 22.haftadayım 1 kilo aldım sadece. Detaylı ultrasona da girdik bebişim gayet iyiymiş sende moralini bozma 🥰
yavrularimm Ykalkn canim kafana takam normal bende oyledim 20 haftadan sonra aldim hatta once kilo verdim sonra aldim 30 haftakim gebeyim 9 kilo aldim bebxeyin kilosu normalsa problem yok
serapinci Ykalkn 54 ile hamile kaldım şuan 29 haftalığım ve 58 kiloyum 😂 siz kilo almayın zaten bebek alsın en doğrusu o 😊