Asel12300 İki martta kan testinde beta 1 çıkmış kaset test yaptım dün hayalet çizgi sizce yanlışlık olur mu
Mom545441 Asel12300 bence kan ver 6 günüm vardı test yaptım silik çıktı kan verdim 10.4 çıktı canım kan net sonuç verir yumurtlama 7 siydi benim bu arada ve ben dün öğrendim 11 12 gün geçti
Ozsvm Gecmeye bilirrr ben kanda ogrenmeden 1 gun once bile erken gebelik testinde gormedim cizgi sabahi hayalet bi cizgi olusmustu sadece oda kuruma bile olabilir
Mom545441 gulsuayan yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün kan verdim 10. 4 çıktı 🥰
Mylove Asel12300 Geçen kızın biri yazmıştı bilmem okudun mu kan idrar negatif ultrason pozitif DİE hayatta olmaz diye bisey yok tatlım hersey olabilir umarım minik mucizen vardır ❤️❤️
Mom545441 Mylove valla ben daha neler duyacam dedim şok oldum mucize ya 🥰 cinsiyetinide göstermez şimdi o minik😂
Mom545441 Asel12300 kız ben dün test yaptım 6 gün kala hayalet çizgi çıktı bugün kan verdim 10. 4 çıktı yeniyse böyle çıkar
Fulyaozturk Regl gecikmesini beklememiştim, daha reglime 1 hafta vardı ,eczanedeki en ucuz gebelik testinde bile çıktı. Ama o kadar silikti ki emin olamadık aynı gece kan testi verdim emin oldum 🐣
smglplt1453571 Cnm geç döllenmede olabilir 1 hafta geçtikten sonra yine kan ver o zaman inşallah daha net sonuç alırsın