Aysegulbztmr https://imgyukle.com/i/EqY6rc Doktor ben kız olarak görüyorum dedi 16+6 dayız sizce degisir mi
GriMavi Aysegulbztmr valla erkek olunca 12. Haftada bile belli oluyor. Ben 13. Haftada gittim doktor büyük ihtimal erkek dedi bende ultrasyona baktım o anda ben gördüm pipisini🙂 Erkek olunca hemen belli oluyor zaten Bence
Bademsekeri16 Aysegulbztmr bana 12 de kız dediler 16 da erkek çıktı. Bence net sonuç için 20. Haftadaki detaylı ultrasonu beklemelisin
mirage333 Aysegulbztmr 16+6 da hala nasıl göremiyor doktorlar anlamiyom ben 🤭 foto dan cok birsey anlasilmiyor, ultrasonda o an hareket ederken daha net görünur cinsiyet. Benim 12 de belli olmustu. Suan 20 haftalıgim ayni.
Meryjane Aysegulbztmr doktor görememiş burdan kim görsün:) varmı perinotoloj mu neydii o güzel meslek ondannn olan??
Aysegulbztmr Motherandbaby ultrasonda biswy görülmedi valla hemde özele gitmiştik. Doktor bana sorarsan kız dedi bi ay sonra gidicem ama değişir diye korkuyorum. Çünkü kız olmasını çok istiyorum😊
Kizilkafaa Aysegulbztmr Yani net kız demediği sürece bence değişme ihtimali var bana doktor erkeğe benzemiyor kız gibi dedi başka doktora gittim erkek dedi net demedikleri sürece bende net olamıyorum
7171 Aysegulbztmr bencede erkek olsa coktan bellı olurdu ıkı tane oglum var ıkısındede 12. Hftfa dırek erkek dedı dr ☺️