Tospikannesiiiii Kızlar 8 haftalık hamileyim bebegim 1 yaşında sadece geceleri emiyor zaten artık ama son 2 gündür kusma var acaba emiyor diye olabilir mi kesmem mi gerekiyor doktor emzirebilirsin dedi ama bebegim de hiç kusma olayı olmayınca aklıma sadece bu geldi
Bccsn Tospikannesiiiii 5aylık hamşle olana kadar emdi doktorda emzirebilirsin demişti bir problem olmadı
Michail Tospikannesiiiii eger kusarsa doktor emzirmeyi dayandirmak gerektiyini soyledi beni kizim 13 aylikken 1 aylik hamile oldugumu oyrendim Cox zayif oldugum icin doktor emzirmeyi kesmem gerektiyini soyledi
Cansugamze_ Bnde hala emziriyorum canım doktorum doğuma kadar emzirebilirsin doğumdan sonra da emzirebilirsin demişti bebeğin üşütmüş olabilir mi ki
Tospikannesiiiii Cansugamze_ inan ona sevinirim şuan yani emiyor diye olmasın da kesmeyi düşünmüyorum şuan 😔
Cansugamze_ Tospikannesiiiii belkide üşüttü kuzum ya havalar da kötü Hâlâ ama devam ederse kusması mutlaka bi doktora götürün ateş ishal varsa zaten kesin götürün sonra sıkıntı oluyo çünkü ❤
Tospikannesiiiii Bccsn bana da öyle dedi ama kusma başlayınca içime kurt düştü işte canım belki de üşüttü ama hassas oldugum için takıldım