Ezoo35 Arkadaşlar merhaba 18+2 de cinsiyet öğrendik. Ama doktor büyük ihtimal kız detaylı ultrasonda daha net öğrenirsin dedi. Bu haftasında öğrenip detaylı da değişen oldu mu?
Ezoo35 Kayınvalidemlere henüz söylemedim. Eğer değişmez derseniz ben bi kız kıyafeti alıp öyle süpriz yapmak istiyorum benim değişti derseniz detaylıyı bekleyeyim diyorum 🤔
Ezoo35 aylinpalaa doktorum değişebilir demedi. Büyük ihtimal kız bacak arasında bir şey görünmüyor ama detaylıda daha net öğrenirsin dedi kafam karıştı valla 😇
girayinannesi Ezoo35 kız nerdeyse yarıya gelmişsin neyini görmüyor nasıl doktor o öyle millete 12 de söylüyorlar aaa şaşırdım 🤔🤔
Ezoo35 girayinannesi valla sorma ilk gebeliğim artık çatladım 15+3te gittim hiç tahmin bile yapmadı. Bebeğin poposu dönük dedi. 18+2 de üniversite hastanesine gittim büyük ihtimal kız bacak arası boş dedi ama net konuşmadı. Şiştim 😮💨😮💨
Lucy Ezoo35 Bence bir doktora daha görün canım. Ya da instagram da 40 TL ye falan cinsiyet tahmini yapıyorlar.
Ezoo35 Lucy bana düzgün foto vermedi ki kafa ve gövde tek var. 30 martta detaylı ultrasona gideceğim gene sabırla bekleyeceğim 😮💨😩
Lucy Ezoo35 6 7 haftalık ultrason görüntülerinde bile tahmin yapıyorlar canım. Nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama 🙈