Incikyr Mrb arkadaslar 34+4 olduk, doğum sezeryan olacagindan ilk 3gun sütün gelmeme ihtimaline karşı herhangi bir mama tercih etmek gerekiyor bebek için en zararsiz,👶🤰🏼 anne sütüne en yakın mama hangisi olur önerilerinizi alabilirmiyim?🤷♀️💁♀️
ElifKarata Incikyr hipp ve sma . Ama Sma içinde şeker var diyorlar internette anneler anket yapmış hipp 1 numara
DuyguSen Incikyr Hipp combiotic 🤗 bir yığın mama denedik en rahat ettiğimiz bu oldu. Mesela evolvia besleyicidir kilo aldırır ama çok tatlı onu verirsen memeyi alması çok zor emzireceksen evolvia verme sakın 🙂
Mel-sin Ben de şurada bekleyeyim 😊 Zaten doğum yaptığında ilk mamayı hemşireler veriyor diye biliyorum. Sonrası için de doktora danışarak alabiliriz galiba
Incikyr Mel-sin bende o şekilde biliyorum ama ne mamasi verecekler bilmediğim için ilk beslenmesini riske atmak istemiyorum, umarım ileride de mamaya ihtiyacimiz olmaz 😏💁♀️
Epelinkiran Benim araştırdığım kadarıyla en iyisi sma diyorlar. Hem içeriği anne sütüne yakın hemde gaz yapmıyormuş. Tabii kullanan annenler daha iyi bilirler
Incikyr Formlarda falan çok soruşturdum bende sma ve hipp oneriliyor genellikle ama bir kullanıcı yorumlarsa daha güvenilir olur tabii 💁♀️
Elifozen Ben sezeryanla Doğum yaptım hiçbir şekilde sütüm gelmedi bebeğim 4 aylık hala mamayla besleniyoruz hastanede hemşireler evolvia vermişti hala daha onu kullanıyoruz doktor da onu tavsiye etti. Bizim bebeğimiz sadece mamayla beslendiği için her mama her türlü gaz yapıyor o yüzden pek birşey diyemeyeceğim ama evolvia bence anne sütüne daha yakın🤷🏻♀️
Hdamla Incikyr benim doğumum nasıl olacak belli değil ama ben sezeryan olacak olursam eğer süt sağma makinası almayı ve doğumumdan bir kaç gün önce başlamayı düşünüyorum