deryarslan00 ay çok sevindim canım bence haftaya tekrar gitme daha çok küçük gelişim çağında durmadan kalp atisi ve cihaza girmesin ben 6+5 te gittim keseyi ve bebeği gördük ama dinletmedi sesi dışarı vursam cihaz ısı yayar ve gelişimi etkilenir dedi ama yaklaştırır kalbini gösterdi pıt pıt atıyordu içim rahat etti birdaha da 10+5 te gittim o zaman gördüm inanamadım fasulye gibiydi nokta kadar ama büyümüştü ama yine dinletmedi sonra 2 ha sonra 12+3 te ikili test için gittim olctuk ense ve burun kemiğini test sonucumuz temiz çıktı ve ben çok oldum bildiğin kocaman bir bebek şeklindeydi parmağını ağzına koymuş emiyor ve bacakları üst üste atmış 😂 o zaman kalbini ilk kez gümbür gümbür duyduk eşimle doktorda küçük olduğu için o zaman yok sesi az çıkıyor yok zayıf mi diye stres oluyor hamileler bebek gorunduyse kalp atisi varsa ayda bir gelinir dedi böylesi daha iyi hem etkilenmedi hem sen stres olmadın maşallah haftasına göre gümbür gümbür atıyor dedi ve bebis hep Bi hafta önden gidiyor şuan 13 haftalik oldum 2 hafta sonra cinsiyet için gidicem inşallah gösterir erkek hissediyorum ama bakalım cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunda ayda bir kontrole gidiyorum bence sende öyle yap kuzum daha minicik durmadan gidince insan strese giriyor ve hiç büyümüyor gibi gelebilir bir ay sonra gitsen kocaman gorcen 🥰