Annesininportakali53 deryarslan00 🤣🤣 relax kızlar olur olur adet olmadıkça hersey olur🤲 bende kan verdim bugün sağlık ocağında bakalım kaset testte cift çizgi gördük ama kanla doğruluk payını öğrenelim doktor yarın çıkar dedi ama ben zekilik edip bana hemşireye vermem için verdiği barkodun fotoğrafını çektim internetten goruntuluyorum daha çıkmamış 🤣
ogretmenHnmm Benim de bat 31 mart hafiften adet sancilari başladı bir de benim geçen ay adet bittikten bir kac gün sonra sanci yasadim erken gelmişti onda da zaten bittikten sonra adet sancisi oldu niye öyle oldu acaba anlamadim
ogretmenHnmm Annesininportakali53 hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah canım 🥰 Benim de bat 31 mart hafiften adet sancilari başladı bir de benim geçen ay adet bittikten bir kac gün sonra sanci yasadim erken gelmişti onda da zaten bittikten sonra adet sancisi oldu niye öyle oldu acaba anlamadim bir de 3 gün var adete kaset testte cikar mi varsa
Annesininportakali53 ogretmenHnmm amin inşallah canım 🤲 çıkar kuzum benim adetim çok düzenli ama geçen ay 4 gün önce erken geldi ve sanciliydi arkadaşımda hamile oda öyle 6 gün önce gelmiş sancılı şimdi ikimizde hamileyiz o 3 aylik oldu ben daha yeni heralde hamileliği hazırlıyor rahim kendimi bende anlamadım zaten ondan sonra hamile oldugumu öğrendim inşallah seninde öyledir güzel haberlerini bekliyorum valla
ogretmenHnmm Annesininportakali53 ay benim de geçen ay 4 gün öncesinden gelmişti normalde düzenlidir inşallah vardır ya