Happybebegim Annesininportakali53 benim 2. Cizgi 3 4 saat sonra cikti ilk 10 dk icinde cikmadı sizce pozitifmidir yoksa durdukca rasgele cizgimi cikti 🥲
Annesininportakali53 Happybebegim bence negatif olsa öyle olmazdi tekrarla testi kuzum ama umutlandirmakta istemem çünkü benim ikinci çizgiyi görmem 2 saniyede oldu
deryarslan00 Annesininportakali53 bikaç gün beklesem mi acaba diyorm bende bi kaset test alsam bu sefer dedm ama bilemedm 🙊
Annesininportakali53 deryarslan00 kesinlikle kaset test al kuzum cumartesi bugün pazartesi alırsın direk yaparsın kaset testle
deryarslan00 Annesininportakali53 aldım simdi kaset test eczane çok yakın sabahki idrarla yapıyım dedim hem adet olursam da beklerm 🥰
Annesininportakali53 deryarslan00 aynen kuzum inşallah çift çizgiyi görürsün qy çok heyecanlandım haber ver bana dualarım seninle🌸
deryarslan00 Annesininportakali53 bana yine hüsraaaan bana yine hasret var 🥴 yine tek çizgi ben pes ediyorm 😏
Annesininportakali53 deryarslan00 silik feln da mı değil kuzum kenara koysaydın adet gelmediği sürece umut var
Ebbruc Annesininportakali53 yaa Allahım sağlıkla kucağa almayı nasip etsinn 🙏🏻 30 marttı dimi senin bat canım
Annesininportakali53 Ebbruc aynen kuzum Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah sende çift çizgiyi görürsün 🥰🤲
Ebbruc Annesininportakali53 sabah senden gaz aldım test yaptım,çok silik bi çizgi var 🥰 adetim geciksin tekrar test yapcam
deryarslan00 Annesininportakali53 yok hayali çizgi mizgi görür müyüm dedim de yok 🤦🏻♀️ valla attm gezmeye cıktık gidince bi daha bakıyım kuruma muruma çıkar mı 😅 aynen henüz olmadım bakalm 🙄