Nida05 Merhabalar tüm hazırlıklar tamamlandı fakat nevresim ve beşik koruyucu bulamadım bir türlü :( kimisi ucuz fakat yer bezi bile yapılmaz kimiside kaliteli fakat çok pahalı. Hem kaliteli bebeğim için güvenle kullanabileceğim birşey olmasını istiyorum hemde biraz uygun fiyatlı olmasını istiyorum . Yardımcı olabilir misiniz acaba ? Şimdiden teşekkürler .
gonulcelen Nida05 ben koruyucu almadım park yatak olduğu için ama nevresimi e bebekten aldım yıkadım gayet güzel hoşuma gitti gri yıldızlı falan bir modeldi.
MehmetEzgiKelek Nida05 kumaşçıdan kumaş al beşik için 35 lira falan tuttu kayınvalidemin makinası var oda dikti gayet de güzel oldu bilen biri varsa sende kumaş al diktir internette güzel kumaş modelleri var
BusraSY Nida05 Bende geçtiğimiz günlerd nevresim takımı ve battaniye aldım karaca home mağazasından ve çok kaliteli. Ayriyetten beşik takımıda vardı çok güzeldi nevresim takımı koruyucular vs hepsi takımdı internetten bakın derim bi
Simay1905 2gun önce kumascidan yaptırdım taç in ürünü 45 e geldi nevresim seti .öncesinde de English home'dan aldim 187den 35di indirimli fiyatı. Bi bakın sizde
Goncagp Nida05 instagramdan Renklievim beysehir hesabına yaptırdım ben memnunum fiyatı da uygun canım malı da pamuklu
Annesininkuzusu0911 Nida05 geçen karacahomede nevresimler indirime girmişti ben yedek nevresim olarak alayım dedim 27 tl kargoyla 35e geldi kalitesini çok beğendim canım modeli de çok güzel. Set olarak da karacahomeden alcam