ulkuhandhm Merhaba kızlarrrrr 13 haftada kilo aldınız mı veya verdiniz mi aldıysanız kaç kg alım oldu 🥰😄
minikanne- ulkuhandhm 3 aylık olduğumda 3 kilo almıstım bile😂 4te 4kg 5te 5kg 6da 7 kg simdi 33 haftalığım +12 kiloyla devam 🥲🥲 hic kusmadım ama ben hic mide bulantım vs olmadı o yüzden yedim garii
Klcaysgl ulkuhandhm 18 haftama kadar hiç kilo almadim 29 haftamdayim 56 kiloyla başladiğim hamileliğime 67 olarak devam ediyorum 🙄
miraninannesii ulkuhandhm her halde en çok ben almışım ya 🙈🙈 18 haftalık 10 kilo aldım bendede mide bulantisi falan olmadı ve çok kilo aldım😂🙈
Elif_alya Ben 20. Haftadan sonra kilo almaya başlamıştım yarın 31.Haftaya giriyorum 9 kiloyla yola devam 😂
ZehraUD Bu kilo alma durumunu çözemedim bir türlü ilk 3 ay hızlı kilo aldım sonra 2 ay dikkat ettim hiç almadım şimdi 1 ayda yine 3 kilo almışım. Bir dengesizlik var çözemedim. Ve ben kilolu hamile kaldım 😢
sincaphanim İlk 2 hafta 4 kilo alıp sonraki 3 ayda 8 kilo verip sonrasında fazla fazla geri aldığım için şu an tartılmayı bıraktım 😄