iki_melek_annesi Hanımlar sizler iyimisiniz kadın kötü bişey dememiş ki cinsiyeti öğrenmiş sevincini paylaşmak için Şehzade annesi oluyorum demiş daha bebek dünyaya gelmemiş😂 çocuk kendisini niye başkalarından üstün görsün şaka mısınız 😂 cinsiyeti kız olunca da prenses kızım olacak diye seviniyoruz o ne olacak ya hayırlı olsun deyin geçin, demiyorsanız bile posta yorum yapmayın kadının sevincini kursağında bıraktınız neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım😅
Villanelle Benim de 2 tane kızım olacak çok şükür ve hiç prenseslerim demedim. Kızçelerim diyorum bizim oranın ağzıyla.
Deletedmom_85 Ha bir de, hani mecnun’a sormuşlar Leyla’nın nesini seviyorsun ? O maymuna mı aşık oldun ne kadar çirkin deyip dalga geçmişlerdi Mecnun ile. Mecnun da siz birde leyla’ya benim gözümden bakın diye karşılık vermişti. Hanımefendinin gözünden oğlu, şeyh de olabilir padişah da, herkesin evladı kendine değerli kıymetlidir bunu hiçbir zaman unutmayın.
Avakado16 Ben bu yere katıldım ama hayatımda 30 hamile insanın birbiriyle kavga ettiğini görmemiştim .Siz boşu boşuna stres yüklenmiyor musunuz? Bugün sırf stres olmasın diye Bergeni yarıda bırakmış biri olarak söylüyorum bunu
Armess_loya İster paşası olur, ister kizçesi, ister prensesim der, ister anasının KUZUSU, SEVGİ Sözcüğüyle, şiddete maruz kalmadan büyüyen evlatların yarınlarından bu kadar endişe etmeyin…HAYIRLI OLSUN CANIM KARDEŞİM SAĞLIKLA AL KUCAĞINA MİNİK ŞEHZADENİ🌸🧿
Fasulyeninannesi1 Sevgili annemiz suregelen tartismalar nedeniye postunuzu kilitliyorum. Anlayisiniz icin tesekkur ederim, iyi forumlar dilerim 💜 muserref02