Naz1905 Acrbaby 41 haftada ne sancı ne agrı hiçbişi yokken ayakta gttm hastaneye en sonnda suniyle doğurdum oğlumu
Ilkgozagrimiz Acrbaby valla bizim arkadastada bi belirti yoktu suni sanci vermisler kizin 1 saatte acilmasi ol.us doktoru bile sasirmis
Nilemyus Acrbaby canim ben kırkıncı haftayı tam doldurdum çalışamaz raporumun günü geçti bende doktora raporu yeniletmeye gittim. Doktorda raporu boş ver Doğuma alalım seni dedi fakat ne sancı ne su ne nişan hiçbirşeyi yok bende gayet rahatım.tamam deyiverdim bende salak gibi. Eve geldim hastane çantamı aldım gittim hastaneye yattım. Suni sancı verdiler bende tık yok. Gece üç oldu canım bende bir mide bulantısı arkasından bir sancı bir titreme öyle böyle değil. Öldüm öldüm dirildim. İki saat sürdü bu durum. Saat 5 te hemen çatala aldılar hiç ıkınmaya gerek kalmadan Doğum yaptım.bebeğim tüm sancımı unutturdu tabi bana. Aradan 6 yıl geçti şimdi yine hamileyim son günlerim akşam sabah sancının gelmesini bekliyorum. İnşallah bu sefer kendiliğinden gelir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Erkeklerin askerlik anısı kadınların Doğum hikayeleri bitmez 😍😘
DnHazrlklar Canım ben 39. Haftamda suyumun gelmesiyle yatış yaptım açıklığım ve sancım yoktu hiç suni sancıyla normal Doğum yaptım 20 saat sürdü ama açılmam tamamlandı merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
Esilaseher Ben ilk bebeğimi günüm doldu doktor yatış verdi ve ne ağrı ne sancı ne açılmam hiçbir belirtim yokdu.suyumu falan ebeler patlattı.suni sanciyla oldu ilk açılma başlasın diye oraya limon tuzu gibi bir ilaç koydular sonra devamlı serumla sancim arttı arttıkca yavaş yavaş açılmam da ilerledi.devamli bakıyorlar zaten kaç cm açılma olmuş diye.1 gün boyunca çektim suni sanciyi sonunda yeterli açılma olunca hadi doğum başladı dediler beni dogmhaneye gtrdüler.tüm ebeler başımda doğru ıkınmayla ve ebelerin dediklerini yaparsanız doğurma işlemi en kolayı Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin uzun oldu kusura bakmayın
Glyldz Esilaseher canim bnaa bilgi verebilirmisin bnm pazartesi gunum doluyo sezeryan degil normal dogum olucak ama hicbi belirtim yok suni verrlermi bu sekilde banada yani hic belirti olmadan
prensesyolu625 Naz1905 ben de sizin durumdayım yarın 41 olucam ve suni verilecek çok zor mu kaç saat sancı cektiniz
Naz1905 prensesyolu625 öğlen yatışım yapıldı akşam doğurdum canm senn kötü düşünme iyi düşün hep rabbm yardmccn olsn.şimdide kızımı. Bkliyorum bakalım o kaçıncı hafta gelicek
prensesyolu625 prensesyolu625 ben suni sancı istemedim hiç açılmak yoktu iki gün sancı çekme ihtimalim yüksekti sezeryan oldum
deletedmom503 Ben de ilk oglumda suni sanci aldim acilmam yoktu haftam dolmustu direk suni sanci ile dogum baslatildi 6 saat sonra oglumu aldım kucagima ama zor gercekten 2. Oglum kendi sancisiyla geldi ve 45dk da oldu cok da rahatti dr danis sorun yoksa bekle derim
Ahsenn Glyldz seninle aynı durumdayım. P.tsi günüm doluyor. Yarın kontrole çağırdı bakalım ne dicekler, ptsi suni deneriz dermi 😔
Glyldz Ahsenn bilmiyorumki canim bn cok istiyorum kndi sancimla dogum yapmayi ama cokta yruldum bi hafta daha beklemek ölüm gbi geliyo 3 gundr masAllah im var hic yorgun degilim halsiz degilim dogum yaklasti diyo herkes ama hicbi belirti yok 😐 pazrtesi gdicem bakalim napicaklar cok merak ediyorum bnden once gidceksin dr bnaa bilgi verebilirmisin canim yarin
Ahsenn Glyldz bende bir enerjiğim yemekler temizlik vs ama yok. Korkuda oluyor bende artık, hareketlerimi azalır, birşeymi olur diye.. yarın sana yazarım canım ben ama inşallah ikimizde pazar sancılanırız hayırlısıyla 😊
Glyldz Ahsenn ay insAllah canim yaaa unutma ama yazmayi olurmu gun daraldikca bnmde yaparim dedigim normal dogumdan korkmaya basladim
GkhanYamurYksel Glyldz banada pazartesi suni sancı verilcek 40. Haftam doluyor. Carşamba nişanım geldi ama hala bugun muayenede birsey yoktu
Ahsenn Glyldz canım yarında nst ye girmemi istedi. P.tsi kontrol ve karar verelim dedi. Günü doldumu pek bekleme taraftarı değiliz diye konuştu.. suyu sınırda artık bol boş su iç hareket takibi yap dedi
Glyldz GkhanYamurYksel bnm nisanim geleli 3 hafta oldu canim hala bise yok insAllah dr um inat etmezde suni verip normal dogum yaptiriir bana.