yaren_blna Bebeğimi hissetmek için karnıma hafifçe bastırdım hem sağ hem sol solda sertlik hissettim ama bi kaç kez denedim sonra orası azcık acıdı gece boyunca sizce bebeğe veya yerine zarar vermişmiyimdir 😢😢🙈psikolojim bozuldu 14 haftalığız
Aysenkaya yaren_blna Bebeğiniz aminyon sıvısı içerisinde koruma altında ☺️ Öyle küçük şeylerden bişey olmaz merak etmeyin ☺️
seri4270 yaren_blna tabi ki hayır detaylı ultrasonda bana bir bastırdılar resmen ağladım hiç bir zmaan böyle bişey yaşamamıştım ama bunu yapan da doktor sonuçta kaç kat içerde bebekler bişey olmaz
Ebrugy yaren_blna merak etme canım psikolojik olur kafana takma bende 14 haftalığım geçen devlet hastanesine gittim normalde özele gidiyorum devletteki doktor asistan birde ultrason aletini göbeğime sokacakti neredeyse bastirmaktan 😀
Mylove yaren_blna imkansız üstüne bile yatsan kaç kat altında hem daha minicik bebek bisey olmaz tabi pata küte vurmadıysan 🙏
benimmdunyamm yaren_blna hiç birşey olmaz 12 haftada bana doktor o kadar bastirdi kasigima aglayacaktim karnim yağlı diye göremedi fazla ense kalınlığini iyi ölcmesi lazımdı valla muaneyeden sonra 1 hafta daha kasıgımin etleri ağrıdı birşey de olmadı doktor bu bastırmaktan birşey olmaz dedi
Bahar1508 yaren_blna bebek daha 40 gram var ya da yok hissetmemiştir bile bir şey olmaz psikolojik olarak agrı hissediyor da olabilirsin ya da ilk ay ağrılarındır
Cemrreedemirci Çocuk bu kadar çabuk zarar görecek mekanizma içinde olsaydı neslimiz dinazorlar gibi tukenirdi bence…
asellmom yaren_blna canım bişey olmaz ama haftan daha erken bu haftada hissetmezsin ben 17 de net hissettim onda bile erken hissetmişsin dediler 2 hafta daha sabret bari 🤗
Eslemveannesi0 yaren_blna bişey olmaz Allahın izniyle banada detaylı da bebeği döndürmek için bi bastırdı salladı korktum bişey olcak diye 🌸
SunnyG Geçen kedim karnıma zıpladı diye konu açmıştım:D milletin 20 kilo çocuğu karnında Dilan tepiniyormuş meğer. Bastırarak bebeğe zarar vermezsiniz ki dedikleri gibi detaylı ultrasonda da aşırı bastırıyor doktor.
berilzumrut511 yaren_blna benim ultrasonda bebeğim zor gözüküyo ve doktor hep ultrason cihazıyla bastıra bastıra bakıyo bişey olmaz bence
Halis25 yaren_blna bebek amniyon sıvısı içersinde darbelere karşı muhafaza ediliyor.Rabbimin hikmeti 🙏 Lakin yine de çok sert davranmasak daha iyidir. Hissetmek için çok küçük daha bebiş , annesi sabretmeli sanırım birazcık ☺️