Birgul Gul_ozkan hafta son adet tarihinize göre hesaplanır hcgyle bir ilgisi yoktur değerinizin artışına bakmanız gerekiyor iki günde bir 2 katı artıyor mu diye ☺️
Dolunaybelinay Gul_ozkan beta hcg ile hafta hesaplanmaz son adet tarihinle giriş yap uygulamaya gösterir zaten kaç haftalık olduğunu
58ee Gul_ozkan son adet tarihinizi söyleyin ona göre hesaplayalım beta hcg sağlıklı mı degil mi artıs için önemli sadece
Gul_ozkan Birgul yalnız benim adet tarihin le uyumlu değil bugün keseyi gördü kan verdim bu değer çıktı kese 5 hafta 4 gunluk
Gul_ozkan 58ee son adet tarihim 20 Ocak ama onla uyumlu değil işte bugün kese belli oldu 5 hafta 5 günlük bu haftaya göre bu değer normal mi
Mylove Gul_ozkan oooo maşallahhhhh 5 Haftalık falan Gecikmen 1 hafta falan olmuş sanırsam sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️
Gul_ozkan Mylove 1 hafta değil baya yarın 2 ay olcak neredeyse Şubat ve Mart ayında hiç adet olmadım 20 Ocak adet tarhm
58ee Gul_ozkan geç döllenmedir ama betayla uyum beklemek olmaz malesef benımde 29 Ocak son adet tarihim 6+6 olması gerekirsen 6+1 5 gun geriden geliyor usg göre doktorunuz açıklamayı yapar zaten
benimmdunyamm Gul_ozkan iyi gibi sanırım bana doktor adetin kac gün geçti dedi 15 demiştim değerim 2009 du düşük dedi meğersem geç döllenmem varmış doktora gitmedin mi artık keseyi görürsün
benimmdunyamm Gul_ozkan son adetime göre 5 hafta demişti 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi 2 hafta sonra gittim 7 hafta olması lazimdi ve ben gittiğimde 6+1 çıktı bebeği gördük atışı duyamamistik geç döllenme vardı sendede öyle.olabilir takılma betaya