Oznursahgul neval270071 yok yok gerçekten doğru ikiz hamilelik olan ve 4 üz hamile olanı bile var yani şaka yapmıyor bende onun yöntemiyle hamile kaldım şuan 25 haftalık kızım olucak nasipse bu ikinci gebeliğim ilk kızım 13 yaşında
Goncauz Samira30 kardeşim bende 2 yıla yakın evliyim çok kafama taktım stres yaptım hamile kalamadım. Çevrem hsg cekimini önerdi çekildim ay hamile kaldım tek önerim bu sana 🙏🏻
Hafize3536 Ben kocama yarım kücük kavanoz bal fındık deviz rondodon gecirdim bala kattım karıştırdım kocama her gün iki üç kasık verdim şükür şuan 24 haftalık hamileyim allah olmayanlarada nasip etsin
Bulutm Cerennnn5858 panasea ve bal karişimi vardı şuan hapı uretildi balın ıkıncı ayımda oldu rabbımın izni ile
rabiateke92 Samira30 hamile kalamama sebebini öğrenmelisiniz bir doktora görünüp. Bende polikistik over var hamile kalmadan önce kilo verip şekerden uzak duruyorum ikinci gebeliğim ilk yumurtlama döneminde hamile kaldım ikisinde de çok şükür.
ZuzuV Samira30 kilo aldıysan fazla, oda sorun ola biliyo. Atman gerek…yumrtalıkların arası piylenmemeli….ve eşinizle olduğunuz zaman poponun altna bi yastk koya bilirsin. Bitdikden sonra 30 dak öyle kalmanı öneriyorum. Sık sık düğil bazen yapa bilrsin
1tazeanne1 Samira30 folik asite başlayabilirsiniz özelden yazdırın o daha etkili venasipse olur inşallah 🙏🏼
mmucizemizzz Songulykilicc mfk karışımını kullandı mı yoksa onun yerine başka karışım mı kullandı aceba ?
Songulykilicc mmucizemizzz bal polen, süt falan vardı tam hatırlamıyorum doktorun yaptığını değil dediğini kendi alıp tükettikler
Seymayilmazs Ovulasyon felan yalan .ilk hamileligimde onu denemistim 8 ay sonra oldu ama kalp atimi durdugu icin kurtaj olmustum . Kurtajin 2. Ayi mfk denedim o ay hamile kaldim 16 haftalik olduk sukur 🤲 bu arada rezervde azalma vardi .
Cennetkusuannesii Samira30 Canım bende 1 yılın sonunda belime bardak çektirdim onun vesilesiyle hamile kalmıştım
Ferda94 Fatma-22 yumurtlama zamanlarımı takip ediyordum. Yumurtlama olan 2 gün yapışık kaldı. Ama yanlış hatırlamıyorsam 2 günden fazla tutmayın denmişti.2 gün kaldı sadece. Bi arkadaşım da o şekilde hamile kalmıştı enemiştim ama hangisinin faydası oldu bilmiyorum o ay hanile kaldım 🙈