Zeyzeyp Katze8sirac canm bana kız gibi geldi bi çıkıntı göremedim acaba küçük diyemi bilemiyorum kaç haftalık birde doktorunuz tahmin yaptımı
vesilece Villanelle bende bu insanlar nasıl tahmin yapıyor diyordum poposu büyükse kız, kemikleri belirginse erkek vb..tahmin yapıyorlarmış 🤪🤪🤪
Katze8sirac Zeyzeyp iki hafta önce başka bir doktora gitmiştim erkek demişti bugün gittiğim doktor hiçbir yorum yapmadı bende kıza benzettim kafam karıştı 14 haftalık canım şu an
Katze8sirac nmtock41 erkek dedi zaten başka bi doktor ama bugün gittiğimde kıza benzettim bu doktorda cinsiyet söylemedi bakın Buda iki hafta önce erkeğe benzettikleri ultrason https://imgyukle.com/i/EqYGK8
Katze8sirac ebru_ctn28 yok canım söylemedi kıza benzettim bende ama 2 hafta önce başka doktora gitmiştim o erkek demişti kızı çok istiyorum bir umut sizlerin de yorumunu alayım istedim
Sinemmmmm58 Glsm25 goggleye image yukle yaz canim ordan gir ve resmi yukle linki kopyalayip buraya yapistir
Buket_dadas Katze8sirac alın kısmından erkege benziyor ama alt kısımda pipi yok düz duruyor kızda ola bilir ama cözemedim tam ya
Katze8sirac Sofistikee ayyy inşallahhhh çok istiyorum tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar
nmtock41 Katze8sirac hayırlısı olsun ya kaç haftalık ki yani ben bu yanılma olayını anlayamıyorum emin değillerde söylemeseler keşke ben de 14de erkek dedi doktor %90 24 haftalığım detaylıda baya bi inceledik oğlumuzu da gördük yani hep gösterdiler de