fatmaesra Kızlar hazırlıklarım yavaş yavaş bitmek üzere şuan sadece lohusa takımı üzerinde kararsız kaldım gecelikli ve sabahlıklı takımlardan almak istiyorum ama hem annem hem kayınvalidem mutlaka kırmızı olsun diyorlar kırmızı rengini severim aslında ama başka renklerde güzel duruyo illa kırmızı mı olması lazım sanırım şu al basmasın muhabbeti için diyorlar siz ne renk aldınız ve nerden aldınız size zahmet bana da fikir
Sinoooom fatmaesra niyw kırmızı olsun ki 🙄 acaba kırmızı lekeyi göstermez diye mi diyorlar 🤷🏻♀️ Beyaz da çok güzel duruyor 🤷🏻♀️ Benim giymeyeceğim bişey olduğu İçin sabahlıktan yanayım siyah renk favorim 😂
Gul33 fatmaesra ben daha sonra giymeyeceğim şeye kıyıp o kadar para vermedim ama kırmızı da hiç duymadım. Cinsiyetine göre mavi pembe veya beyaz olabilir. Alsam beyaz alırdım
Merveonay fatmaesra ne albasması ya hala bunları söyleyen kaldı mı kuzum ondan eskilerin hurafeleri Allah aşkına kulak asma ben oğlumda krem rengi aldım şimdi kızımda pembe aldım hiçte alı moru basmadı yani 😂😂
fatmaesra Sinoooom al benden de o kadar siyah pijama takımım var lcw dan aldım efil efil siyah yine gecelik aldım ama illede kırmızı bi takımın daha olsum diye tutturdular 😅
Villanelle Lohusa takımı almadım bile. Ama pijamalarım pembe, gecelik ve sabahlığım beyaz, tacım ve terliklerim de pembe
fatmaesra Villanelle benimde pijama takımım var iki tane dediğin gibi biri pembe çizgili diğeri siyah ama kırmızı da olsun diye illa etekli olsun özellikle doğumdan sonra rahat edersim diyolar 🤷♀️
fatmaesra Gul33 beyaz leke olur iç gösterir diye açıkçası kendim istemiyorum fotoğraf için falam güzel aslında
Villanelle fatmaesra sezaryende gecelik daha rahat ettirebilir belki dikişlerden dolayı, emin değilim ama madem bu kadar hevesleri var. Kırmayın, alın kırmızı bi takım, nolcak ki?
hukukcuanne_06 Kırmızı tülbent getirir annem kesin ona bi şey diyemem ama ben kendim kırmızılar hoşuma gittiği için kırmızı takım alabilirim hem kanama riskinden de korkuyorum açık renk alamam çok riskli geliyo
Merveonay hukukcuanne_06 depend kullan canım bir gram sızdırmıyor çıkmıyor benim kremdi bide takımım hep depend kullandım ne hastanede ne evde asla çıkmadı
hukukcuanne_06 Merveonay yaa doğru öyle bi imkan var sahi🙂 bakalım eylüle daha çook var haziran gibi alıcam lohusa kıyafetimi açık renk alabilirim ama şimdi düşününce 😅