Blue_Butterfly Günaydın 🌸 kan verdım yenı çıktı çok mu duşuk ve kan değerine göre kaç haftalık oluyor ? Bu deger normal mi bu değerin üstü aynısı olan var mı ( daha gidemedım sağlık ocağına ) malum kadın doğum polikinliğine randevu bulmakta o kadar zor ki bu nedenle deneyımlerınızı benımle paylaşırsınız diye düşündüm ❤️🌸 teşekkür ederım canlarrrr❤️🤗 https://resimyukle.io/r/6OZvpRUKMU
HilalEyce Blue_Butterfly gebelik var bu değerler iki gün sonra tekrar verip artışına bakın haftanız içinde son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayabilirsiniz
Zeyzeyp Blue_Butterfly bnde 82.6 ile öğrenmiştim cnm çok küçük olduğu icn iki gün sonra tekrar verdiğimde 286 ile güzel sonuç almıştım şuan 11 haftalık olduk bile
Bebitooo Haftası betayla ölçülmuyor canım ve önemli olan iki günde bir düzenli artması inşallah sağlıkla artsın 12yle öğrenen arkadaşım var çok şükür şuan 6 haftalık hamile düşük değil yani. Geç döllenmis olabilir ve adetin kaçıncı gününde olmaliydin
Mylove Blue_Butterfly 2-3 haftanda falansın artar korkma içini ferah tut 🙏 biraz geç döllenme olmuş o kadar