moom222 Kızlar biraz önce çorabımi giymek için yatağıma oturdum egilmemek için ayağımı kakdirdim tamda babamzın eli karnimdaydi birden bişey itti içerden karnını hissettim yani bilsiginiz itti sağ tarafimi tekmemiydi dokundu mu bebek acaba ilk hamileleigim bu benim🥰 karnimd alanda çıkmadı hissetmedim bu haftaya kadar hiç birden anladım ama karnımı itti biri içerden
La_le moom222 sen gece yatmadan önce şeker at ağzına gece nasıl tekme atiyor ozaman gör benim 24 haftaya gircem şimdiden uyutmuyor ama çok güzel bı his rabbim anne olmak işten herkese nasip etsin 🥰
gulselican tekmedir tekme 🥰 ben de 18de hissetmiştim, gluk yapar gibi bi şeydi karnımda, sonra gerçekten tok tok hissedince aklını kaybetcek gibi oluyorsun 🥰
moom222 gulselican kız anlamadım inan birden bıri itti karnımı vallahi inşallah hareketlenmeye başlamış tır ya 10 gün sonra kontrolümüz var 🥰
moom222 La_le cnm atıyorum yiyorumda ama hiç hissetmedim bu ilk oldu. Merak ediyordum ne zaman olcak diye birden bişey itti karnımı içerden birini parmaginla itersin ya aynı karnımı itti biri etimin bildiğin kalktı