Duyguu0101 Slm kızlar Ankara da bildiğiniz ilgili kadın doğum doktorları hangileri cevap verirseniz çok sevinirim lütfen 7 haftalık olduk çünkü
Merveonay Duyguu0101 a life hospital Alptekin Alagöz iki gebeliğimdede ona gidiyorum çok memnunum doğumumuzda o yaptırdı hastane doğum paketi herşey dahil 8500 TL arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz hastaneden
dilaraulusoy Duyguu0101 Cem hocayı önerecektim ama zaten yazılmış canım bence git derim. Cem Atabekoğlu
Duyguu0101 @“Merveonay”#p21175357bayan doktor tercihimiz 😒 evet sabah görüştüm A life Berna Seyhan nasıl sizce bilginiz var mi
Demet2323 dilaraulusoy bende cem hicada takipliyim siz ne zaman cinsiyeti öğrendiniz acaba bizede 16 haftada kız dedi ama degiaitmiki hocam kesin dedi ama degiaenleri guruyoz o yüzden
dilaraulusoy Demet2323 haklsınız ama Cem hoca dediyse doğrudur ☺️☺️ Valla benim garip biraz. Ben 11 haftalıktım tahmin etmişti hoca bende hep erkek olacak diyoduk DNA test geldi iki gün sonra erkek ama Cem hoca da bilmişti yani.
iremb-aydinli Ben çukurambar da zahide küçüğe gidiyorum. Doğum paketi almıştık. Yengemde zahide hocayla doğum yaptı yakın arkadaşım da. Benimde az kaldı doğumuma ben memnunum çok şükür. 14.000 ₺ doğum paketleri herşey içinde
Demet2323 dilaraulusoy evet yanılmam dedi çok iyi bı doktor ana işte icimde hep farklı cinsiyet geciyo
dilaraulusoy Demet2323 haklısınız yaa bu konu baya önemli am Cem hocanın yanılacağını pek zannetmiyorum