Ays_cskn Hicran-01 Ilk gebeligimde hic yasamamistim abarti goruyordum ama bu gebeligimde yasiyorum haftasini hatirlamiyorum ama 8 olmasi lazim hayatimda yemedigim sevmedigim pirasayi yedim tuhaf bir hismis gercekten
Sarahhh Hicran-01 3 falandı galiba hamileliğimi bilmiyodum birden aklıma kestane gelmişdi canım çekmişti
bireylulmeselesii Hicran-01 33. Haftadayım hiç öyle bir şey olmadı. Ben biraz pskolojik diye düşünüyorum pek inanmıyorum bu olaya😊
Villanelle Hiçbir haftalıkken. Haftaya doğuruyorum ama canım şunu istedi yemem lazım olmadım hiç. Tamamen şımarıklık olarak görüyorum bu aşerme olayını
Irem88- Villanelle benimde canım illa bunu çekti yemeliyim demedim acaba bende mi gariplik var diyordum😅
Mehtapca06 Hiç aşermedim bu ikinci gebelik 25 haftalık hiç aşermedim bana saçma bile geliyor normalde insanız illaki hamile değilken bile canımız birşey çekiyor hamileyken sadece bahaneyle aldiriyormusuz gibi geliyor 😂
Sarahhh Mehtapca06 tabi öyle şeylerde oluyor ama nesela benim aklıma birden durduk yere kestane gelmişti hayatımda canımın çekmeyeceyi aklıma gelmeyecek bişeydi ama gelmişti