RaYaRY Kızlar Bolu’da ayrıntılı ultrason yaptıran varmi biri yazmış ücretsiz yapılıyor diye nerde yapılıyor
ay_sef2022 RaYaRY üniversite te yaptırdım başka yok Bolu da zaten bızıde doktor düzceye yönlendirmişti
dilara_cinar99 RaYaRY Üniversitede canım ben nerdeyse 1 ay önce randevu aldım üniversiteden biraz erken almak gerekiyor anca yer oluyor çünkü ücretsiz bir şekilde ordan yaptiriyorsun ☺️
Annesininprensi11 ay_sef2022 ne kadar süre bakıyorlar acaba bide ultrason kağıdı veriyorlar mı orda 🙂
Melokrks ay_sef2022 merhaba beni de doktor Düzce’ye yönlendirdi ama ben Bolu da yaptırayım diyorum siz memnun kaldınız mı ne kdar sürdü nasıl geçti
ay_sef2022 RaYaRY randevuyu kontrole giden arkadaşım almıştı doktor ismi verilmedi bana sadece sıram gelince ultrason odasına gırdım bakıldı çıktım
ay_sef2022 RaYaRY anladım bende Antepliyim daha 1 yıl olmadı evleneli, o yuzden herseyıme eşimin arkadaşlar o ve eşleri yardım etti randevu konusunda onlar aldı ben gittim sadece
dilara_cinar99 RaYaRY Canım benim doktorum bana bı kağıt verdi bunu al üniversiteye git orda randevu vericekler dedi doktorumla bı konuş istersen kaç haftalıksin