daphnesmomm Eslemveannesi0 ben de magnorm kullandım,ama magnorma ancak 1 hafta dayanabildim,ben de ishal yaptı🙄 aile hekimime söyledim,o da farklı bir magnezyum ilacı yazdı,çok şükür bunda herhangi bir şey olmadı😌
nmtock41 Eslemveannesi0 ben de kullanıyorum hem ağrım falan da olmuyor ama her gün içmiyorum açıkçası
Eslemveannesi0 daphnesmomm ayy bi yandan benim için iyi demir ilacı bende kabızlık yapıyor dengeler inşallah🌸
nmtock41 Eslemveannesi0 o zaman her gün kullanabilirsin benim doktorum sabah öğle akşam olarak verdi midem almıyor diye gün de bir içiyorum kafama göre oldu biraz ama her gün içemiyorum 😔
Aynrhkt nmtock41 3 öğün fazlaymış aslında benim doktor 3 günde bir kullan dedi ben doğru düzgün bile kullanmıyorum
Minnaksercecik Eslemveannesi0 hiçbir işe yaramadı bende osteocare diye magnezyum var onu aldım ilk oğlumda kullanmistim doktora söyledim vitamin dedi kuklanabilirsin dedi ve rahat uyuyorum geceleri çok şükür tavsiye ederim magnorm hiç iyi değil
Melekk-911 Eslemveannesi0 1hafta zor kullandım. Çok şekerli geliyor midem bulanıyor zor içiyordum.ve ağrılarıma da hiç faydası olmadı . Devletin karşılamadığı farklı bir magnezyum kullanıyorum