Melokrks Melegimin_annesiÇok şükür 🙏🏻 Çıkmaz canm Allah’ın izniyle 🤲🏻 Sen 23 de gicektin sanırım demi
Melegimin_annesi Melokrks Gittim kuzum çok şükür bi sıkıntı yok sağlıklı herşeyi doktor baya baktı yüzünü göstermedi gösterene kadar uğraştı bi kare yakalaya bildi fotoğrafını verdi
Melegimin_annesi Melegimin_annesi https://imgyukle.com/i/VjN8AI Güzel Kızım prensesim benim Kız bu arada🥰♥️
Melokrks Melegimin_annesi Çok sevindim canm çok şükür sağlıkla al güzel kızını kucağına inşallah 🙏🏻 Benm oğlumda göstermedi böyle seninki gibi azıcık belli foto verdiler nazlı olcak bizim bebişler belli ki 😀sağlıklı olsunlarda canm doğunca bol bol görücez Allah’ın izniyle inşallah🤲🏻
Melegimin_annesi Melokrks doktor da dedi zaten doğunca bol bol foto cekersin dedi Aynen öyle kuzum ama ben hiç görememiştim yüzünü normal ultrasonda bile elini kolunu göremiyodum bunda hep gördüm yüzünü görememiştim ondada sağolsun baya uğraştı Amin inşallah 🙏
Melokrks Melegimin_annesi İyiyim canm şükür sıcakta biraz zor oluyor ama az kaldı işte gidiyor bir şekilde sen nasılsın
Melegimin_annesi Melokrks Bende aynı şekilde zorlanıyorum geceleri uyutmuyor bebiş karnımdan heran çıkcak gibi hareket ediyor mide yanmam oluyor arada ne yesem yanıyor ayaklarımda yanma bacaklarım da ağrı oluyor biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık
Melokrks Melegimin_annesi Aynen öyle canm hepsi bende de var az kaldı sağlıklı olsunlarda sağ Salim alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻
Melegimin_annesi Melokrks Amin inşallah yarın randevum var gidicem bakalım ne kadar büyümüş kaç kilo olmuş merak ediyorum 🙏🥰