Melegimin_annesi Melokrks kuzu naptın randevu alabildin mi bende boluya döndüm detaylı ultrason için artı bide bayan doktor yapcak detaylı ultrasonu eşim öyle istiyor 🤦🏻♀️ bilgin varmı bu konularda
Melegimin_annesi Melegimin_annesi abant izzet baysal yapıyomuş ama oraya gidip nasıl randevu alcam bilmiyorum
Melokrks Melegimin_annesi Canm Düzce ayın 25 de falan ara dedikleri için aramadım bir daha o zaman arıcam dÜzcedeki doktor erkek Bolu’dakini bilmiyorum erkek mi bayan mı ama Bolu randevusu dolmuş öyle dedi bir kaç arkadaş
Melokrks Melegimin_annesi Canm yüz yüze randevu veriyormuş ama randevu dolmuş diyorlar verirse uzak tarihe verir onda da haftan geçer herhalde bilmiyorum ki
Melegimin_annesi Melokrks sağolasın kuzu pınar kemik varmış özel muaynanesi varmış onu öğrendim arıcam bakalım
Melokrks Melegimin_annesi Canm günaydın kusura bakma ben şimdi gördüm daha ne yaptın halledebildin mi
Melegimin_annesi Melokrks sakarya Adapazarında buldum haftan gelince ara dediler ben dolmuyor mu dedim dolmaz sen o zaman ara dediler şimdi bekliyorum şimdiden verseydi randevuyu içim rahat ederdi ama öyle deyince randevu olmazsa diye korkuyorum bakalım hayırlısı
Melokrks Melegimin_annesi Korkma canm olur bence verirler bende 3 haftadır Düzce’den almaya çalışıyordum hep Haziran açılmadı diyorlardı endişelendim ya vermezlerse diye bugün aradım verdiler şükür sonunda
Melegimin_annesi Melokrks bu uygulamaya göre 19+2 Ultrasona göre 20 haftalık anlamadım ama hen bu saçmalığı da hangisini takip edeyim bilmiyorum evet ücretli bi yer 350 tl dedi özel hastane bi yerde 675 tl dedi bakalım
Melokrks Melegimin_annesi Aynıyız benmde bugün 19+3 😍 son adet tarihine göre ama bazen ultrasonda farklı çıkıyormuş doktor son tarihi değiştiriyormuş falan bende bilmiyorum ilk gebeliğim bi doktoruna sor hangisini baz alıcam diye
Melegimin_annesi Melokrks Doktor bana muayene olduğumda 17+5 dedim ben muayneden sonra 18 haftalıksın tam dedi ona göre galiba devlete gittiğim için tekrar arayıp soramam son Adet Tarihim 19+3 oldum şuan 21 haftayken 22 dicek tam 21 de gidicem ben
Melokrks Melegimin_annesi Evet canm valla bende şaşırdım 😅 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 cinsiyetiniz ne 😍