Mavilipembeli ozlemkrts yok canım o yazmıyor MOM 2.96 Düzeltilmiş MOM lar 2.72 Riskli bölgede bulunmaktadır yazıyor
ozlemkrts Mavilipembeli anladım benmkinde yazıyoduda o yuzden sordum bnmkindede mom 0.90 risk kısmında 2.46 yazıyo
Yesimalmila benimde öyle cikmisti öncelikle stres yapma detaylı ultrason yapilip anlaşılabilir. bana doktorum bu degeri dunya uzerinde yuzde 3 oranlik doktor risk ilarak görüyor geri kalan risk bile görmüyor. detayli ultrason da cok kolay fark edilebilir. benim öyle olmadığı anlaşıldı. şükür saglikliydi bebeğim. İnşallah seninde bi yanılgılar. saglikla kucagina alirsin
Mavilipembeli Yesimalmila inşallah canım doktor riskli görünüyor dedi tıp fakültesine yönlendirdi . Bizde telaşlandık inşallah birşey olmaz 😔🙏
Yesimalmila bana da aynisini soyledi. ben özelde bi prof. buldum hemen yaptirdim. sende bi an once yaptir cunku o stres dayanilcak gibi degil. eger doktorun devlet hastanesinde ise detayli ultrason icin sana yesil kod acmasini iste yesil kod acinca 182 den hemen randevu veriliyor