Alev0619 Arkadaşlar 13 haftalık hamileyım catlak olusumunu önlemek yada en aza indirmek için tavsiyede bulunabılır misiniz?
Gzm-- Alev0619 lierac kremi en iyisi bence.ayni zamanda aynisefa kremi de kullanin derim.tabi catlak oldu mu olmadi mi bu ancak dogumdan sonra belli oluyor.ama daha karniniz buyumeden surekli bunlari kullanirsaniz olusumu azalir diye dusunuyorum
Alev0619 Gzm-- lierac kreminı duymustum menmun kalınıyo mu onu tam bılmıyorum bırde 1 tane alsak yetıyor mu dıger dedıgınızi duymadım araştırayım onuda
Alev0619 Gzm-- aynısefa kremi hangı markayı önerırsiniz. Baktım sımdı el çatlamalarına egzamaya vs cok ıyı geldıgı yazıyor
Nurcantas65 Valla ben 15 haftaya giriyorum Hindistan cevizi yağı+çörek otu yağı+tatlı badem yağı+Hint yağı karışımı sürüyorum şuana kadar çatlama olmadı inşallah olmazsa. Hergun 1 defa suruyorum
Alev0619 Nurcantas65 bu yagları günluk kullanacağınız kadar mı karıstırıyosunuz yoksa bır kavanozda hepsını bır defada karıştırıp her gun mu sürüyorsunuz
Gzm-- Alev0619 valla markasini bilmiyorum farmasinin di galiba ama cok da farketmez bilindik markalarinki de aynidir arifoglu falan olabilir mesela
Mommy86 Bio-oil tavsiye ettiler bana kullananlar cok memnun kalmis. Bende onu kullanmaya basliycam, su an 12+3 olduk :)
Zeynepppdyg Mommy86 bio oil ,lierac,hindistan cevizi yağı duşta nivea bebe yağı hepsini karışık kullnyrm 19 haftalğm umarım çok çatlamayız😂
Mommy86 Zeynepppdyg Insallah canim, senin karisim iyiymis 😃 ben simdilik bio-oil basladim, yanindada badem yagi 😄