Nesraa_ Kızlar ben bugün bebeğimi görmeye gidicem 30+5 haftalık hamileyim sizde boyu kilosu kaçtır bilgisi olan var mi ?
melikeguneyozalp 1355 gramdı bizim o haftada. Sizinki daha fazla olabilir çünkü bizim bebeğimiz minyon bir bebek olacakmış doktorumuz öyle söylüyor.😇
Nesraa_ melikeguneyozalp ay evet 1809 gr olmuş hanım efendi bizim bebiş minyon olmayacakmış anne iri baba iri olunca 🤭
Oyku3005 Nesraa_ merhaba aramızda 1 gün var konuyla alakası yok ama yatış şekliniz nasıl sırt üstü yatıyormusunuz?
Nesraa_ Oyku3005 merhaba evet geceleri bilinçsiz olarak yatıyorum ama fark eder etmez yan dönüyorum gün icerisinde de cok fazla sırt üstü yatmamaya çalışıyorum ama hiç yatmıyor değilim yani
Nesraa_ Elif_alya Maşallah boyunu söylemişler bana söylemedi birde ultrason kağıdında bana ait olmayan yazılar var sadece fotoğraf bana ait bakamıyorum boyuna 🤷
Nesraa_ Aseltos9 özel hastane mi devlet mi bana bebeğin boyunu söylemiyorlar bende inatla merak ediyorum 🤭
Aseltos9 Nesraa_ boyunu söyledi ama tam hatırlamıyorum canım 42mi neydi sanırım kağıttada yazmıyor sadece kilosu yazıyor