Aliceaden Bebişiniz uyku yapıyor mu sizde de. herkes hamilelik uyku yapar diyor fakat bende yapmıyor aksine normalde geç kalkan ben; şimdilerde sabah 6 7 de ayaktayım😅
Nazlimom Aliceaden ben hamilelikten öncede erken yatar erken kalkardım şimdi 37. Haftaya gricem hala aynıyım keske uyusam geç uyansam 😅
Seymaben Aliceaden 30. Haftadan sonra uykular haram oldu😅😅 3-4 gibi gozum aciliyo bi anda dahada uyuyamıyorum
Gozdgn Aliceaden bende uyuyamamak istiyorum ama 2.hamileligim ikisindede uykusuzluga asla dayanamzdim cok uyuyorum ama son aylardada sıcaktan ve agirliktan yatamiyorum☺
DeryaPekerr Seymaben Bu ben gece resmen çocuk uyanıp içerde boks maçı yapıyor asla uyuyamıyorum benimde saat 3-4 de uyanıyor 🐣
Seymaben DeryaPekerr hareketlerine uyanmiyorum yeri daraldigi icin cok hareket edemiyor benimki ama seye uyaniyorum kaburgalarima falan bastigi icin boguluyor gibi hissediyorum😅😅 gozum aciliyo
Ballmom22 26 haftalık hamileyim ilk anladığımdan beri uyuyorum sürekli akşam da erken yatıyorum bıraksalar hep uyurum 😂😂
Seymaben Aliceaden valla bende cok gidiyorum dogumdan sonra uzun bi sure tuvalete gitmek istemiyorum ama imkansiz gibi 😅
Aliceaden Gozdgn ben de şiştim fakat şöyle 47 kilo ile halimizle kaldım şu 54 55 kiloyum sadece göbeğim ve yüzüm şişti 20 haftadayım
Gozdgn Aliceaden öncelikle insallah sağlıkla kucagina alirsin bebegini 🙏🥰 bende son zamanlarda sislikler olmustu benim kilom fazla oldugu icin cok kilo almiyorum hamilelik donemimde 107 kiloyla hamile kaldim 115 dogurdum zaten 4 kilo kizimdi
Bahar1508 Aliceaden ilk 4 -5 ay ayakta uyuyordum resmen akşam 10-11 yatıyordum sabah 10 da kalkıyordum üstüne öğlende uyuyordum şimdi de gece 4-5 de yatıyorum sabah 10 da uyanıyorum 😂
DeryaPekerr Seymaben Yok bizim kız gecelerin kızı olacak oyun oynuyor resmen eşim sarılmış bana gece o bile uyandı bişe mi oldu diye dedim kızın oyun istiyor tabi bana uykusuz geceler babasına rahat bir uyku 😅🐣