Nur58eda Bu benim ilk gebeliğim ve iki tarafta da çentik var dediler bebeğe giden damar tıkalıymış Ben hiç yemek yiyemedim mide bulantımdan su bile içemedim bunun sebebi hep aç durduğum içim mi bilen anneler lütfen yazsın 🦋
Adileeselvi Nur58eda onunla hiç Bir alakası yok canım ilk gebeliğim de de vardı ikincide de çıktı şuan kam suladirici kullanıyorum bir sıkıntı yok çok şükür doktor sizede vermiştir belkide
Deletedmom_7 Nur58eda ben de bununla ilgili paylaşım yaptım. Benim de yeni başıma gelen bir olay dün öğrendim. Aynı sorun bende de var. Bazı gebelerde zamanla geçiyor bazısında geçmiyormus. Geçmezse bebek zayıf doğuyormus aspirin kullanıyorlar bu durum için doktorumla konuşup ben de başlayacağım.
minikanne- hayır bununla alakası yok, çentik olduğunda sen yesen bile ona çok az gidiyo normalde yada hiç gitmiyo benim tek taraflı var bi sıkıntı olmadu
Adileeselvi Nur58eda ilk bebeğim 3200 doğdu canım h mde ozaman hiç birşey kullanmadım şuan ikinciye hamileyim oda iyi gidiyor yani fena değil Kilosu
Eyluls_mom Bende de iki tarafta var ecopirn kan sulandırıcı kullanıyorum tansiyon takibi yapıyorum bebeğimin gelişimi de şuanlık iyi doktorum suyuna portakal limon sıkıp iç kan sulandırma etkisi var demişti bebeğin daha rahat beslenmesi için
Adileeselvi Deletedmom_7 ilk gebeligimde de yaşadım ikincide de çıktı benim ilkin hiç bişey kullanmadim ama ikincide aspirin başladı doktor ilki 3200 doğdu kızımda şimdi kilo az ilerliyor 36 da 2600 olmuş en fazla üç doğar dedi doktorda
Deletedmom_7 Adileeselvi hiçbir şey kullanmamaniza rağmen iyi çıkmış. Detaylıya gittiğim doktor aspirin hakkında bir şey söylemedi sadece gelişimi takip edilecek bundan sonra dedi. 28. Haftada gel tekrar bakalım dedi.. Ama ben yine de ayrıca kendi doktoruma danisip aspirin yazdırıp kullanayım diyorum maşallah kilosu ilkinin çok güzelmiş sizin. Benim bu doktorum da bir grafik çıkardı böyle devam ederse 2.800 en fazla 3.000 kilo dogar dedi bakalım nasip.. .