Aysh89 Merhabalar bu sabah bacak ve karın kısmı da kaşıntı başladı nedenini bilen yada aynı problemi yaşayan var mı ???
bebislerimi_buyutuyorum Aysh89 çatlakların başlıyor kardeş kasimamaya dikkat et elinden geldiğince nemli tut vazelin falan kullan
Aysh89 HilalEyce çatlak sadece göğsümde oluştu şuana kadar 5. Aya giriyoruz dr da baktı şükür şuan sıkıntı yık gebelik alerjisi olabilir dedi
Aysh89 fatmaelisa greyfurt suyu içmiştim sanırım o alerji yaptı calamine losyon verdi geçmezse cildiyeciye git dedi şimdi sürdüm kireç gibi ilaç en çok bacaklarım kaşınıyor.
Aysh89 Balarisiii gittim doktoruma hemen dayanamadım gebelik alerjisi olabilir dedi Allaha şükür bebeğimde bişey yokmuş herşey yolunda geçmezse cildiyeciye git dedi calamine losyon b.p verdi kireç tozu gbi sulu bişey
Aysh89 gittim doktoruma hemen dayanamadım gebelik alerjisi olabilir dedi Allaha şükür bebeğimde bişey yokmuş herşey yolunda geçmezse cildiyeciye git dedi calamine losyon b.p verdi kireç tozu gbi sulu bişey
Aysh89 Çok teşekkürler arkadaşlar içim ferahladı dr a gidince yavrumu da gördüm ondan korkmuştum şükür rabbime sağlıklı sizler de sağlıkla geçirin gabeliğinizi yavrunuzu sağ salim alın kucağınıza
Gmz-aykt Aysh89 ben de 4.aydayim çok kurudu cildim ve gıdıklama şeklinde oluyor tam kaşınma da değil doktoruma sorucam krem verir belki bilmediğim şeyi de sürmek istemiyorum