Albertos Arkadaşlar salı günü internetten alışveriş yaptım site adı ise bebefest istediğim herşey gördüğüm gibi geldi kalite on numara arkadaşlar bi bakın derim
Baharun2 deletedmom209 kanki uğurlubebek den al alacaksan kaliteli ve ucuz.Bu siteye göre 5 lira fln daha ucuz tüm ürünler.Aynı ürünü ben uğurlubebekten aldım 19 lira yukarıdaki site de 24 lira
deletedmom209 Baharun2 aşkım en ucuz bebek market süper ordan aldım bi çok şeyi görerek dokunarak alsam bu kadar olurdu valla foto paylaşma olsa atardım hepsini
Yasemiinny Baharun2 uğurlu bebekten alışveriş yapacağım fakat tereddütlerim var ürünler gözüktüğü gibi kaliteli mi:)
deletedmom209 Albertos benim böyle bakım ürünlerini tırnak makası şampuandır vs taraktır gibi şeyleri alabileceğim bi site lazım bildiğiniz uygun bi site var mı
Albertos Ben böyle tahmin etmiyordum kalite Harika arkadaşlar 7 parça ürünü 200 tl aldım içinde 5 li hastane çıkışı 3 takım onlu hastane çıkışı 1 tane alt açma şeti çıtçıtlı bir tane badi hepsi kargo bedava 200 tl
Ebruylmz Ogunbebe ile ilgili fikirleriniz var mı kızlar inanılmaz ucuzz alışveriş yapmadım ama düşünüyorum çünkü çooook uygun