Kusem Merhaba, kalp atışını ne zaman duydunuz ve vajinal ultrason ile mi baktılar? Benim bugün 6+4 doktora gideceğim 😍👼
cigdem4154 Kusem hayır canım vajinalden daha hiiç bakılmadı 23 haftalığım 8. Haftamda dinletti doktorum 6 haftalıkken gitmiştim dinletmedi iyi değil şimdi demişti 8 de dinleyelim dedi normal ultrasonla dinletti
nurkubra- Kusem büyük ihtimalle bugün duyarsınız ama alttan kontrol yapmıyorlar genelde doktorlar tercih etmez tüp bebek vs değilse
Bedriyek Kusem 7+4 de gittim ona rağmen çok az dı ses 8 e kadar yolu var erken ama duyabilirsiniz gene bi ihtimal
Nurgl34 Kusem ben 6+2 de gittim alttan bakınca kalp atışı görüldü ama doktorum bana dinletmedi bu haftalarda kalp atışı dinlemek bebeğin kalbinin durmasına sebep oluyor dedi zaten ekrandan kalbinin atışını gösterdi birdahaki gittigmde dinlerim umarım
csmaknc Nurgl34 Biz hiç dinlemedik canım hep ekrandan atışını gördük kan akışını falan herşeyini gösteriyor ama kalp atışını dinletmedi çok fazla radyasyon gidiyor zarar veriyor dedi artık doğuma yakın duyacağız nst de
Hatice_gzr2505 Kusem 6. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor ben 7+5 de duymuştm hala da dinliyorum o kadar mı güzel bişy ilk sesi😘 hep saklıcam
csmaknc Kusem 6. Haftada kese bebişi nokta gibi gördük 7. haftada kalp atışını duyduk canım bizim doktorumuz hep 7 de çağırıyordu
anneyimmm42 Kusem 5+3 de kesemizi gördük hafiften kalp atışını duyduk 🤲 8.haftada daha net duyduk kalp atışını canım 🤲🌸 hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım minnoşları 🤰💐
Kusem anneyimmm42 amin canım inşallah benim de bugün kontrolüm var saat dörtte bakalım inşallah duyurur bebiş sesini 🥰