anne_gunlugu Kızlar nasıl kullanılıyor acaba bazı arkadaşlarım kullandı onlar ilk idrarla yap diyor, bazıları da akşam yap diyor günde bi sabah bi akşam yap diyende var aydınlatır mısınız beni annelerim 💕🌸❤
Gulcingezer anne_gunlugu yok ilk idrarla olmaz o genelde 2 saat oncesinde sivi almadan yapman lazim gunluk ayni saatlerde yapmaya ozen goster ikisi de kirmizi oldugunda ovulasyon birliktelige basla teste devam et siliklesene kdar ve o gunleri de degerlendr bekle
Melekk8 Kesinlikle ilk idrarla yapıl az yanıltıcı sonuç verir ikinci idrarla yapılır yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın ben öğlen 2den sonra yapmıştım en iyi zamanlarmış
anne_gunlugu Gulcingezer Teşekkür ederim testi dediğiniz gibi yaptım silik çıktı regl uygulamasında 3 gunnsonra yumurtlama gunu diyor buyuk ihtimalle ona tekabül edecek 😊 sağolun
Gulcingezer anne_gunlugu sen devamli Duzenli yap git gide koyulasacak sen bir dolu bir bos esinle degerlendir her sekilde denk geliyor oyle cnku ins guzel sonuclar alirsn
anne_gunlugu Evet tidenwyecegiz bakalım tedirginim açıkçası dış gebelik gecirdim 7 haftalıkken ilaçla düşük yaptım üzerinden 9 ay gecti inşallah rabbim yüzümüze güler