Emedko Kız bebeğe hamile olanlar yüzünüzde lekelenmeler oldu mu sivilce vs ? Ben Kız hissediyorum cinsiyeti daha öğrenmedik. Sivilcelenme lekelenme oldu ve aşırı derece kurudu . Ellerimde aynı şekilde. Normalde hiç böyle olmazdı. Oğluma hamileyken hiç böyle olmamıştı . Bunda çok değişik hissediyorum. Sizde nasıl oldu ? İllaki kız olunca mı lekelenme sivilcelenme olur
Siracinannesi Emedko benimde ilk hamilelikte yüzümde çok güzellik olmuştu oğlum oldu bundada tam tersi dediğiniz gibi sivilce kuruluk geldi ama yine oğlum oluyor 😂 galiba o belli olmuyor 🤷
Aysenur98 Emedko valla bende aynı sizin durumdayım oğlumda hic bir şeyim yoktu bende nasipse kız istiyorum haftaya ogrenicem insallah 🤲 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
cigdem4154 Emedko valla bana da herkes çok güzelleştin kesin erkek demişti kızım olacak gün geçtikçe güzelleşiyomuşum eşim öyle dedi 😀😀
Emedko Siracinannesi 😂😂 her hamilelik aynı olmuyor demekki . İlk hamilelikten farklı olunca insan acaba mı diyor 😄
Villanelle İki tane kızım olacak, yüzümde hiçbir değişiklik olmadı. Lekelenme, yüzün dudakların şişmesi, sivilce vs. Hep aynıyım
Emedko Aysenur98 bende 2li teste gidicem 28 inde o zaman doktorum belki söyler cinsiyetini 😊 amin cnm sağlıkla gelsinler minnoşlar ❤😇
Hazal_41 Benim omuzlarım yüzümde ve sırtımda komple sivilceler çıkmıştı birden artış gostermisti sonuç kız bebiş 😂
Emedko Hazal_41 benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı artk . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊❤
Nililaylayla Öyle bir şey yok kiza hamileyim normalde sivilcem olurdu şuan yok. Erkek annelerinde lekelenme olduguna da şahit oldum.
Emedko Nililaylayla Demi ya her hamilelik birbirini tutmuyor . Oğlumda farklı olunca dedim acaba 🙊 hayırlısı olsun inşallah 😊
Siracinannesi Emedko bende çok kiz istedim bütün belirtilerimde farklıydı ama oğluşum oluyormuş yine 😂 sağlıklı gelsin tabii 🥰
Yzaman Emedko 2 tane kızım var 1 ay önce doğum yaptım 2.yi hic değişiklik yaşamadım tam tersine 2.hamilelegmde yüzüme parlaklık güzellik geldi kız olduğunu biliyordukherkes erkek mi demeye başlamıştı 😁
Emedko Yzaman demi eskiden hep öyle derlermiş yüz güzelleşince erkek olucak derlermiş 😊 ama alakası yok demekki
Ozgeozgul @“Emedko”#p21170208asla sivilcem olmazdı hamile olduğumdan beri yüzüm full sivilce leke kızarıklık ve oğlum olacak hiç güzelleşmedim maalesef
Skrn3- Emedko merhabalar benım ilk bebeğim erkekti ve yüzümde kocaman bir leke olmuştu 😅 şuan da gebeyim ve yine leke çıktı ama cinsiyet belli değil henüz 🙃
Asel_im Emedko benim kızımda leke olmadı çok şükür ama 19. ve 20. Haftadan sonra alnım çenem komple sivilcelemişti.
Emedko Asel_im evet bazı kişiler de sonradan oluyormuş sivilce vs . Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil 😊