Mom545441 Gulcingezer yani 17 si yumurtlama gördün bugünde çatlayıp çatlamadığına bak bugün ve sonra ki 3 günü değerlendirin 🙏🏻
Gulcingezer Mom545441 hadi bakalm ins dunu degerlendirdm bgunu bos gecicem yarin degerlendiricm oyle daha saglikli oluyor🙏🏻
Mucizebb Gulcingezer Yok kiz mutlaka degerlendr dunu bu gnu yarini ve ertesi gunu degerlendr mutlakaaaa
Mom545441 kckelf123 test kutusunda eşit renk tonu yada c den koyuysa yumurtlama demek şuan iki çizgi aynı koyulukta
Serendipity31 Henüz yumurtlama olmamış ,C çizgisi T çizgisinden daha koyu ama yumurtlama olmak üzere bugünlerinizi değerlendirirseniz güzel olur .
Gulcingezer Serendipity31 degerlendrsm dunu bkalm bgun ara verip yarin tekrar degerlendiricm en sagliklisi bu
Sinem-Akman Mom545441 kuzu arkadşın dediği doğru benimde full 2 çizgi koyu çıktı bi 3.4 gün sonra 2si kıpkırmızıydı ertesi gün pik yaptı 😊
Srdm Gulcingezer ben yumurtlama gördüğüm günden itibaren 3-4 gün değerlendirdiö olumlu sonuç aldım bu ay canım
Mucizebb Gulcingezer Yumurtalama olmus cnm ilk idrari damaltigim an cikti mi cigiler bnm ilk dmaltigim an iki kop koyu cigiz cikti. Ertesi gn caltadi ve ilk denemede hamile kladim
Gulcingezer Mucizebb kuzum bnde ilk gebeligimi tek seferde yakaladm boyle ovulasyonla ama kaybettim bu da yeni umudum ins olur evlilik yildonumum belki hediye olur bize
Gulcingezer Srdm hadi bakalm hayirli olsun sana da bakalm degerlendiricm bnde 1 2 gun daha duzenli oldu bu hafta